Over Rabbit Hutch

Het is begonnen met mijn werk bij de dierenambulance, ik kwam er achter dat heel veel konijntjes gedumpt worden. Ik hoop dat mensen zich er van bewust worden wat het is om en dier en met name een konijn in huis te halen.

Ik probeer de de konijnen te beschermen en mensen de gelegenheid te geven hun konijn bij mij te brengen, VOORDAT het dier op straat word gegooid.

Ik heb inmiddels veel contacten opgebouwd, mochten er mensen zijn die met andere dieren zitten, waar ze geen raad mee weten kunt u mij ook altijd bellen, wellicht dat ik voor een oplossing kan zorgen.

Voor de konijnen die uitgeplaatst worden vraag ik een bijdrage, dit gebruik ik weer voor konijnen die medische zorg nodig hebben, of om voer en stro te kopen.
Gelukkig word ik gesteund door een groep lieve mensen om mij heen, die ik op deze manier ook wil bedanken. Ik denk dan in het bijzonder aan mijn dochter, die altijd enorm enthousiast met me mee gaat en helpt.

U kunt mij altijd bellen voor informatie of om een afspraak te maken. Alvast hartstikke bedank dat u interesse heeft getoond om een konijn uit een opvang een tweede kans te geven.